موقعیت جغرافیایی و مکانی شهرستان مهاباد

تبلیغات

نویسندگان

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

    اگر نتوانستیدمقاله مورد نظر خود را پیدا نکرده اید اینجا را کلیک کنید

صفحات جانبی

امکانات جانبی

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 31
    کل نظرات کل نظرات : 1
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 194
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 20
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 19
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
    آي پي امروز آي پي امروز : 65
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 7
    بازدید هفته بازدید هفته : 194
    بازدید ماه بازدید ماه : 624
    بازدید سال بازدید سال : 2227
    بازدید کلی بازدید کلی : 25696

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 3.133.144.197
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین نطرات

    negin - موفق باشی
    پاسخ: شمام همینطور - 1394/3/16

موقعیت جغرافیایی و مکانی شهرستان مهاباد

 کشور : ایران

استان : آذربایجان غربی

ارتفاع از سطح دریای آزاد : 1320 متر

موقعیت جفرافیایی : 45 درجه و 43 دقیقه و 3 ثانیه طول شرقی 36 درجه و 46 دقیقه و 3 ثانیه عرض شمالی از نصف النهار گرینویچ

 

مساحت : 2591 کیلومتر مربع

جمعیت : بر اساس سر شماری سال 1375 شمسی 171624 نفر

مرد : 98827 نفر

 

زن : 81797 نفر

ادامه مطلب را حتما مشاهده کنید

برچسب ها : ,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

اضطراب و استرس

چکیده: استرس در زندگی روزمره، امری عادی است و گاه می‌‌تواند نتایج مثبتی داشته باشد؛ اما هنگامی که جنبه مرضی پیدا کند و بصورت نگرانی و اضطراب دائم درآید و افکار و اعمال انسان را تحت تأثیر قرار دهد، می‌‌تواند خطرناک باشد. میزان اضطراب در افراد گوناگون، متفاوت است. ممکن است موقعیتی که برای فردی بسیار نگران کننده است برای دیگری اصلا استرس زا نباشد و بالعکس. مثال بارز این مسأله، سخنرانی در میان جمع است که در برخی افراد نگرانی زیادی ایجاد می‌‌کند، در صورتیکه برای برخی دیگر امری بسیار عادی تلقی می‌‌شود. بنابراین بهترین راه برای غلبه بر استرس پیدا کردن راه حل و تکنیکی متناسب با شخصیت فرد می‌‌باشد.

برچسب ها : ,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

افت تحصیلی

 منظور از افت تحصیلی چیست؟
افت تحصیلی کاهش نسبی فعالیت درسی و مطالعه یک دانش آموز در یک دوره نسبی در مقایسه با دوره نسبی قبل از آن می باشد.مثلاً کسی که طی سه ماه نمرات در حد 15 داشته اما در دو هفته اخیر در تمامی یا تعدادی از دروس نمرات حدود 12 کسب کرده، می گوییم در حال حاضر نسبت به سه ماه پیش افت تحصیلی دارد. منظور از آوردن کلمه نسبی این است که افت تحصیلی تنها شامل دانش آموزان ضعیف نبوده حتی کسی که چند ماه پیش نمرات حدود 18 داشته اگر در حال حاضر نمرات حدود 16 کسب می کند ، دو نمره نسبت به دوره قبل افت دارد.

برچسب ها : ,,,,,
می پسندم نمی پسندم

یاد گیری اجتماعی

درک چگونگی آموختن رفتارهای تازه، یکی از جذاب‌ترین و در عین حال ریشه‌ای‌ترین زمینه‌های تحقیق در روان‌شناسی بوده است که پیشینه نظریه‌پردازی درباره آن به قرن‌ها پیش باز می‌گردد. چگونه یاد می‌گیریم که با دیگران رفتار کنیم؟ قوانین و ارزش‌های اجتماعی چگونه در انسان نهادینه می‌شوند؟ و رفتارهای جدید چگونه شکل می‌گیرند؟ آلبرت بندورا، چهارمین روان‌شناس تأثیرگذار در تاریخ این علم خوانده شده است.

ادامه مطلب را ببینید...

برچسب ها : ,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

جنبه های مختلف رشد از بدو تولد تا 3 سالگی

رشد عاطفی(بدو تولد تا 3 ماهگی)

مادران جوان از احساس مادربودن لذت می برند و نوزاد کوچک آنها از احساس در آغوش کشیدن که تجربه 9 ماهه زندگی در بطن مادر را با آرامش وجود مادر، به او منتقل می کند. مادر می تواند واقعاً از نوزاد خود لذت ببرد. به آغوش کشیدن نوزاد می تواند امر خیلی زیبایی باشد، ساعات شیردادن می تواند لحظات خوبی برای مادر باشد تا احساسات مادرانه خود را نشان دهد و تجربه کند، با بازی کردن و نوازش کدن و ارتباط برقرار کردن با کودک آشنا شود.حتی نوازش دست مادر نوزاد را از گریه باز می دارد وقتی نوزاد خود را لمس می کنید، اگر او بدنش را می پیچاند، حرکت نشانه مستقل بودن اوست نه دلیل بر بی علاقگی و خوش نیامدنش از محیط اطراف.

برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

نظم در مدارش و جوامع

 نظم در لغت به معنای آراستن، برپا داشتن، ترتیب دادن کار و... و در اصطلاح نظامی به معنای پیروی کامل از دستورهای نظامی است.‌

انضباط نیز به معنای نظم و انتظام، تربیت و درستی، عدم هرج و مرج، سامان‌پذیری و آراستگی است.

می‌دانیم آنچه که امروز حرف اول را در مدرسه می‌زند انضباط است، انضباط اخلاقی و رفتاری دانش‌آموزان می‌تواند روی آموزش اثرگذار باشد. بنابراین پرورش همراه آموزش مهم جلوه می‌کند.

دانش‌‌آموزان با انضباط می‌توانند مسئولیت‌های مهم مدرسه را به عهده بگیرند و در آینده نیز جامعه به خوبی پذیرای این افراد است.

برچسب ها : ,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

ما و مواجهه با جنگ نرم

 

درباره «جنگ نرم» و ارتباط آن با تحولات اجتماعي از منظرهاي متفاوتي سخن گفته شده است. اين واژه بخصوص بعد از انتخابات اخير ايران وارد مباحثات روزمره اجتماعي ما شده و از بحث هاي آكادميك -دانشگاهي-فاصله گرفته است. در عين حال از آنجا كه از جنگ نرم بعنوان يك تهديد مهم عليه انقلاب ياد مي شود، توجه به ابعاد آن ضروري است كه به بعضي از موارد آن اشاره مي كنيم:

برچسب ها : ,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

عزت نفس در نوجوانان

 پدران و مادران بدانند که:
کسب تجربه، بالارفتن آگاهی ها، رشد شخصیت، کسب استقلال و عزت نفس، خودباوری و افزایش اعتماد به نفس برای نوجوانان، بسیار ضروری است؛ ولی پدر و مادر مستبد، سلطه جو و ناآگاه هرگز به اهمیت این مسائل، آگاهی ندارند و آنان را درک نمی کنند. باید بدانیم که نوجوانان، وقتی با سختی ها و مانع ها برخورد کنند و با بحران مواجه شوند، راه مبارزه با آنها را یاد می گیرند و قوی می شوند. 

برچسب ها : ,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

فاصله ی اجتماعی

گروهی از جامعه شناسان ترجیح می دهند به جای «شكاف اجتماعی» از «فاصله اجتماعی» بهره بگیرند.این اصطلاح اشاره دارد به احساسهایی كه در مورد جدایی یا فاصله میان گروه های اجتماعی به وسیله اشخاص به تصور در می آید.در حالی كه مفهوم نسل از نظرهای زیست شناختی و شجره شناختی معنای صریحی دارد.در جامعه شناسی، دشواری هایی ایجاد می كند. زیرا همواره و به طور پیوسته كودكانی در هر جامه متولد می شوند و نقطه مشخصی وجود ندارد كه به طور قطع یك نسل را از نسل دیگر جدا كند.بنابراین قائل شدن به تمایز بین «معاصران مسن» (كسانی كه در یك زمان به سر می برند) و «همسالان» (كسانی كه در یك سن قرار گرفته اند) دارای اهمیت است.

برچسب ها : ,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

ليست صفحات

تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد